verbruik aan 5 euro ! - sluit je huurcontract af vóór 15 juli en maak kans op verbruik aan 5€ ipv 55€/maand VAST ALL-IN VOOR: WATER, ELECTRICITEIT, VERWARMING, STANDAARDINTERNET gratis poetsvrouw ! - De eerste 16 huurders maken bovendien kans op een jaar lang gratis poetsvrouw !
Op een boogscheut van de campussen en in het historische hart van onze prachtige stad staat residentie ‘Welling 75’.
Een volledig nieuw project met 34 luxe studio’s met alle gekende comfort van onze projecten!

Deze nieuwe studio’s (vanaf 535€/maand) genieten van een volledige uitrusting zoals 24/24 support en beheer, onbeperkt internet, toegangscontrole, volledige bemeubeling, parketvloeren, luxe badkamers, luxe keukens, bewaakte fietsenstalling, mogelijkheid tot parkeren, camerabeveiliging, geëngageerd onderhoud en begeleiding,…

De opendeurdag was een succes, meer dan 20 eenheden zijn de deur uit, wees er dus snel bij en kom langs tijdens een persoonlijke afspraak in de Wellingstraat 75 te 9000 Gent.

U kan dit gloednieuwe project en de volledig afgewerkte modelstudio komen bekijken tijdens een rondleiding op afspraak met Jan, onze Welling75-coach…!

Er zijn uitzonderlijke voorwaarden en bovendien maken de bewoners die hun unit reserveren vóór 30/07/18 kans op een gratis kuisvrouw en/of hun verbruik aan 5€ !


Facilities Welling 75
Niveau +1 Niveau +2 Niveau +3
Beste student,

Welkom op de aanmeldingspagina.
Zo dadelijk kan je online registreren en jouw voorkeur kenbaar maken.

Vooraf geven we een aantal belangrijke spelregels mee:

 • Het doorgeven van jouw voorkeur betekent niet dat je automatisch die kamer zal toegewezen krijgen, dit ivm beschikbaarheid.
 • Indien je meer dan één voorkeur qua kamertype aanvinkt, maak je meer kans om een kamer toegewezen te krijgen
 • Onze bewoners zullen telkens begin mei van het lopende academiejaar moeten doorgeven of ze al dan niet hun unit volgend jaar wensen te betrekken.

  Hierdoor kunnen wij begin mei de lijst van beschikbare kamers/studio’s opstellen. Op dat moment ontvangt u een bevestigingsmail van uw kandidatuur, met concrete data, bezoekregeling, volgorde enz…

  Midden mei zal ons systeem U en de andere kandidaat huurders, in volgorde van de datum van uw email, contacteren voor een bezoek ter plaatse.

  De beschikbare units worden dus aan de eerste die contact opnam aangeboden, indien deze niet wenst te huren aan de tweede en zo verder tot de kamers allemaal volzet zijn.

  Indien u aldus geen telefoon of email ontvangt vóór midden mei , zijn de beschikbare kamers volzet.
BELANGRIJK OM WETEN
Alle kamers zijn gemeubeld: bed (zonder matras), bureautafel (zonder stoel), kleerkast, lavabo met spiegel. Sommige kamers beschikken over faciliteiten: douche en/of toilet Bovenop de vermelde huurprijs is er een maandelijkse kost van 65 euro voor verbruik:

 • elektriciteit
 • verwarming
 • water
 • WIFI-internet (150 GB/maand)
 • poetsen gemeenschappelijke delen
 • beheer
 • brandverzekering
 • Dit is een vast bedrag. Er volgt geen eindafrekening.

Huurcontracten lopen van 13/09/2018 tot 05/09/2019
GEGEVENS BEWONER
VOORKEUREN
GEGEVENS HUURDER
Door op 'Aanvraag verzenden' te klikken verklaart u zich akkoord met ons privacybeleid (opent in nieuw tabblad).